Du er her: Forsiden Kattebakke og kattegrus Måtte til kattebakke
Måtte til kattebakke

Måtte til kattebakke

55,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Praktisk måtte af PVC
Opsamler sandrester fra kattens poter efter toiletbesøg
Blød for kattens poter
Skylles nemt af ved rengøring
Mål: 40 cm x 30 cm

Beskrivelse

Måtte til opsamling af sandrester fra kattebakken

Denne bløde PVC-måtte er stort set uundværlig for katteejere. Når din kat har besøgt kattebakken for at besørge, vil den uomtvisteligt have sandrester fra bakken på sine poter, når den igen træder ud derfra.

Dette sand vil du formentligt ikke have noget imod at slippe for at få spredt ud på gulvet i dit hjem. Med denne måtte, der placeres lige foran kattebakken, bliver langt hovedparten af det sand, der sætter sig på poterne opsamlet, inden din kat træder videre ud i hjemmet.

Hygiejnisk og behagelig blød måtte til din kat

Denne måtte fra Tass fungerer for din kat faktisk ligesom en dørmåtte gør for dig. Langt de fleste uønskede partikler fra kattebakken bliver tørret af din kats poter, på samme måde som du tørrer dine sko af, inden du træder indenfor.

Når måtten har været i brug et stykke tid, skal den blot bankes eller støvsuges for at blive klar igen. Den er velegnet til alle typer af katte-toiletter og til både sand og kattegrus.

Den er fremstillet i et blødt og behagelidt PVC-materiale og måler 40 cm. x 30 cm.

Slip for at få det uhygiejniske sand fra kattebakken på gulvet - køb denne gode, uundværlige og dekorative måtte til din kats toiletbakke.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram