Du er her: Forsiden Hundelegetøj Hundeskåle KONG til hunde KONG Rewards Tennis
KONG Rewards Tennis
Godbids tennisbold
Hunde aktivitetslegetøj

KONG Rewards Tennis

Fra 95,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.



Brug den som slowfeeder ellers aktivitetsbold
Få i størrelserne small (Ø: 8 cm) og large (Ø: 14 cm)

Beskrivelse

KONG Rewards Tennis er en god slowfeeder eller aktivitetsbold

KONG Rewards Tennis er en smart og sjov foderdispenser med udseende efter en tennisbold. Den aktiverer hunden mentalt, da hunden skal skubbe, puffe eller baske til bolden for at blive belønnet med godbidder. Disse falder ud af dispenseren, når bolden bevæger sig.

KONG Rewards Tennis er designet til automatisk at trille i forskellige og uforudsigelige retninger, så hunden altid skal være opmærksom.

KONG Rewards Tennis fås i størrelserne small på 8 cm i omkreds og large på 14 cm i omkreds. Derudover kan du finde mange lignende produkter med samme formål i vores brede sortiment af forskelligt hundelegetøj på vores hjemmeside, og du kan finde et stort udvalg af hundeskåle, der selvfølgelig skal supplere KONG Rewards Tennis legetøjet lige her.

Foderdispenseren kan også bruges som slowfeeder, hvis du har en hund, der har tendens til at sluge sin mad.

KONG Rewards Tennis aktiverer og stimulerer hunden

At aktivere hunden mentalt er utroligt vigtigt for en tilpas hund. Hunden er et socialt rovdyr, der har brug for at være sammen med sin familie og for at blive aktiveret, hvis den skal være tilpas i hjemmet.

Den skal udenfor døren hver dag, hvor den kan snuse, løbe og lege - og gerne med sin ejer og med andre hunde, så den kan bibeholde et socialt liv.

Hvis hunden mangler aktivering, kan det give adfærdsproblemer og stress, hvorfor det ikke kun gavner hunden at blive aktiveret, men også familien. Du kan nemt opnå aktivering af hunden med KONG Rewards Tennis, da det lader hunden bruge sin hjerne og snude.

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram