Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Extreme Ball m/reb
KONG Extreme Ball m/reb
Extreme Ball m/reb
Schæfer og KONG Extreme Ball m/reb

KONG Extreme Ball m/reb

229,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Extreme bolde med reb
Super holdbart og slidstærkt gummi
Reb af 100% bomuld
Anbefalet til hunde over 13 kg.

Beskrivelse

KONG Extreme Ball med reb er et multifunktionelt legetøj

KONG Extreme Ball med reb er det perfekte legetøj til hunden, der gerne skal aktiveres flere gange i løbet af dagen og på forskellige måder. Legetøjet er utroligt multifunktionelt, hvorfor det aldrig bliver kedeligt at tilbringe tid sammen med hunden - og hunden altid vil få tilfredsstillet sine behov.

KONG Extreme Ball med reb er nemlig skabt til at sikre lang tids sjov og interaktiv leg mellem hund og ejer på nye og spændende måder fra gang til gang.

Rebet på KONG Extreme Ball med reb er fremstillet i 100% bomuld og er utroligt holdbart, så du kan bruge det til tovtrækning, men du kan også bruge den som apport pind. Bolden er fremstillet i et utroligt holdbart gummi, så du kan også lade hunden tygge i den- mulighederne er uendelige. Og du kan gøre alt dette, mens du understøtter hundens naturlige behov.

Understøt hundens naturlige behov med KONG Extreme Ball med reb

Hunde er dyr med instinkter. Det er vigtigt at huske som hundeejer, da du kommer længst og får den gladeste hund, hvis du understøtter instinkterne, fremfor for at undertrykke dem.

KONG Extreme Ball med reb kan medvirke til at understøtte hundens naturlige instinkt til at løbe efter bytte og bringe det til ejeren, når du bruger den som apport pind, men det kan også understøtte hunden naturlige tyggetrang. Når hunden ligger og tygger i bolden, masserer det desuden både gummerne og renser tænderne, så hunden får en sundere mundhygiejne.

Bolden anbefales til hunde på mere end 13 kg. Hvis ikke din hund hører ind under denne kategori, kan du altid finde et mere passende legetøj på vores hjemmeside. Her har vi et bredt sortiment af forskelligt hundelegetøj, så der skal nok være noget til din hund også. Se her.

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram