Du er her: Forsiden Pelspleje KONG til hunde KONG ZoomGroom Massagebørste til hund
KONG ZoomGroom Strigle til hunde
Striglen ZoomGroom fra KONG

KONG ZoomGroom Massagebørste til hund

129,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Børste som effektivt fjerner løse hår
Kan med fordel bruges når hunden er i bad
Cirkel-bevægelser vil få det til at føles som massage for din hund
Størrelse large

Beskrivelse

KONG ZoomGroom Strigle til hunde

Hvis du er hundeejer, er du nok kun alt for klar over det: Der skal lægges benhårdt arbejde i alle pelstottens behov, og ikke to hunde er ens. De produkter, som naboen sværger til for at holde deres Grand Danois’ pels, vil sandsynligvis ikke have samme virkning på din Golden Retriever – og din ven med en Old English Sheepdog kan næppe give mange brugbare tips til frisering af en Goldendoodles ikke-fældende pels.

Junglen af super-specialiserede plejeprodukter til dyr bliver let uoverskuelig, og man kan hurtigt komme til at døje med dårlig samvittighed. Giver jeg min hund den pleje, den har brug for? Er jeg en dårlig ejer, hvis jeg ikke kan frisere i timevis dagligt eller ikke har råd til avancerede, anmelderroste plejeprodukter? Burde jeg have researchet mere, inden jeg fik en hund?

Der er mange meninger om, hvad man har pligt til som hundeejer – men i sidste ende er vi kun mennesker, og vi skal kun gøre det bedste, vi kan, for vores pelsede venner med de midler, vi har.

KONG ZoomGroom massagebørsten er det sikre valg

Heldigvis findes der pelsplejeprodukter, som er til at forstå, ikke koster en bondegård og gør underværker for din hunds pels næsten lige meget hvilken race, du har. Den originale KONG ZoomGroom massagebørste til pelspleje af hunde går med magnetisk kraft effektivt ind og fjerner overskydende hår fra hundens pels – og samtidig masserer striglens kegleformede tænder hundens hud og stimulerer den naturlige olieproduktion, så en mere blank pels opnås. Med KONG ZoomGroom massagebørsten hjælper du din hund af med den tunge vinterpels i sommervarmen, minimerer spredningen af hår i hjemmet og giver din hund den pelspleje, den fortjener. Se resten af vores produkter til pelspleje for mere inspiration til at forkæle din hunds pelspragt.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram