Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Wiggi Alligator
KONG Wiggi Alligator
KONG Wiggi Alligator og hund

KONG Wiggi Alligator

125,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Robust latex alligator med piv
Str. large

Beskrivelse

KONG Wiggi Alligator

 - Størrelse Large 

Hvis du leder efter det helt rigtige legetøj til din hund, så er dette sjove pivedyr fra KONG et godt forslag. Elsker din hund at tygge i sit legetøj? Så er denne Alligator perfekt. Legetøjet er lavet i blød latex som hunden vil elske at bide i. Dyret er også udstyret med en stærk pivefunktion som giver lyd ved tryk og bid. Giv din hund en gave som holder længe, og vælg KONG Wiggi Aligator pivedyret. Dette stykke legetøj kendetegnes ved:

- Blødt latex som er tilfredsstillende for hunde at bide i

- Meget stærkt piveenhed som laver meget lyd ved tryk

- Sødt og sjovt design med fine farver

- Høj kvalitet

Denne latex alligator er perfekt hvis din hund elsker at tygge og bide i sit legetøj. Det bløde latex er tilfredsstillende for hunde at bide i. Det latex som dyret er fremstillet i er i høj kvalitet. Pivedyrets sjove og farverige udtryk gør det sjovere for dig og din hund at lege sammen. Vi tilbyder masser af sjovt hundelegetøj i sjove designs, se hele udvalget på https://canem.dk/hundelegetoej.

Legetøjet er udstyret med en stærk piveenhed som aktiveres når din hund bider og slipper legetøjet. Enheden gør legetøjet attraktivt for hunde som elsker at lege ’jagt.’ Når legetøjet piber kan det minde hunden om lydene som et byttedyr kunne lave under jagt.  Lad din hund udleve sine naturlige instinkter på en sjov og sikker måde med KONG Wiggi Alligator.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: