Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Squeezz Stick
KONG Squeezz Stick
KONG Squeezz Stick og hund
Hund med KONG Squeezz Stick

KONG Squeezz Stick

Fra 129,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.



Robust og sjovt hundelegetøj med piv
Fås kun i størrelsen Medium - ca. 17,5 cm i længden
Large er desværre udgået i sortiment
Leveres i assorterede farver

Beskrivelse

KONG Squeezz Stick

Hundelegetøj findes der massevis af. Det kan måske være årsagen til, at mange har svært ved at vurdere, hvad de skal vælge. Først og fremmest er det nemlig vigtigt, at din hund både bliver aktiveret og stimuleret, når den leger. Heldigvis er stort set alt legetøj behjælpeligt. Uanset om du har en hvalp eller en voksen hund, kan det være en god idé at kombinere aktivitetslegetøj og for eksempel plysbamser. De forskellige legetøjskategorier stimulerer nemlig hundens sanser forskelligt.
Vi tilbyder blandt andet denne sjove Squeezz Stick fra KONG. Legetøjet er produceret i holdbare materialer, så du er sikker på, at hunden ikke er i stand til at bide den i stykker i løbet af ingen tid.

Køb den med piv-funktioner og sjove farver

Vores Squeezz er genial til dig, der har en hund, som elsker at lege. Den er især god til hvalpe, der tygger og bider i alt, hvad den kan komme i nærheden af. Fordelen ved denne sjove Squeezz er nemlig, at den er lavet i bløde materialer og sjove farver, der tiltrækker de fleste hunde. Derudover er den god, hvis hunden skal lege selv. Her er nemlig indbygget piv-funktion, der gør den langt mere interessant for hunden at lege med.
Vil du lege med hunden, kan du kaste legetøjet, og den vil hoppe i forskellige retninger. Det er generelt en god og sjov måde at aktivere din hund på samtidig med, at den kan bide i legetøjet alt det, den vil. Hvis du mangler andet sjovt hundelegetøj til din hund, kan du se vores store udbud på denne side https://canem.dk/hundelegetoej.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram