Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Shells Turtle
KONG Shells Turtle

KONG Shells Turtle

Fra 99,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.



Pigge af hård gummi - Plys - Nylon - Piv
Renser gummer og tænder

Small: 11,5 cm x 9 cm x 4,5 cm
Large: 23 cm x 14,5 cm x 7 cm

Beskrivelse

KONG Shells Turtle

Nøglen til at stimulere din hund optimalt ligger i det rette hundelegetøj. KONG Shells er en serie af søde og sjove plysdyr, der både kan stimulere din hunds synssans, følesans og høresans.

KONG Shells Turtle er en lille grøn skildpadde udført i en blanding af plysstof, nylon og gummiknubber med en indbygget squeaker. De mange forskellige materialer, hundelegetøjet er lavet af, skaber en blanding af strukturer og sanseindtryk, der er ideelle til naturligt at stimulere din hund.

Stimuler flere af din hunds instinkter på samme tid

Det bedste hundelegetøj er legetøj, der kan bruges ofte og længe samtidig med, at det stimulere flere af din hunds naturlige instinkter. På grund af den indbyggede squeaker, der afgiver en lavmælt og naturlig pivlyd, kan KONG Shells Turtle stimulere din hund til leg i mange timer, og samtidig er de forskellige materialer, der udgør overfladen, med til at stimulere flere af din hunds andre sanser.

Legetøjet i KONG Shells serien fås i flere forskellige udgaver og størrelser, hvilket betyder, at du helt bestemt kan finde noget, der er ideelt til lige netop din hund, hvad enten den er stor eller lille, ung eller gammel.

Udover at stimulere din hunds naturlige instinkter gennem flere forskellige sanseindtryk, er de små gummiknubber på skildpaddens skjold også gode, fordi de kan være med til at stimulere din hunds tænder og gummer, hvilket forbedrer din hunds mundhygiejne.

Med KONG Shells Turtle er der i sandhed mulighed for at forkæle din hund, samtidig med at det kan gøres til en billig pris.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: