Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Shells Bear
KONG Shells Bear

KONG Shells Bear

Fra 99,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag



Plys - Nylon - Pigge af hård gummi
Indbygget piv
Renser tænder og gummer
Small: 14 cm x 12 cm x 4,5 cm
Large: 23 cm x 21 cm x 8 cm

Beskrivelse

KONG Shells Bear

En af de bedste måder at forkæle din hund, er ved at sørge for, at den bliver stimuleret optimalt. Og det er svært at komme udenom legetøj, når man skal stimulere sin hund. Derfor er ordentligt hundelegetøj essentielt, fordi det kan være med til at stimulere din hund bedre.

KONG Shells Bear er en plysbjørn med nylonkrop, pigge af hård gummi og pivfunktion, der er med til at stimulerer flere af din hunds naturlige instinkter. KONG Shells Bear til hunde fås tillige i både i en stor og en lille størrelse, hvilket betyder, at det er den ideelle gave til både store og små hunde.

Stimuler din hunds forskellige instinkter gennem leg

Det er alle hundeejeres mål at have en glad hund. For mange hunde er leg og stimulering af sanserne en af de største glæder, og derfor er leg enormt vigtigt. Hundelegetøjet fra KONG opfordrer til leg, og KONG Shells Bear er bestemt ingen undtagelse. Legetøjet tilfredsstiller et naturligt behov hos din hund, og samtidig styrker det båndet mellem dig og din hund.

KONG Shells er skabt til at underholde din hund gennem flere forskellige sanseoplevelser, der både inkluderer den naturlige pivlyd, samtidig med at de forskellige overfladematerialer beriger din hund med forskellige følelsesindtryk.

Legetøjets ydre er konstrueret i et forstærket materiale, der gør det til et langtidsholdbart stykke legetøj, og de fleksible gummiknubber, der dækker hundelegetøjets overside, giver et alsidigt indtryk, samtidig med at de også stimulerer og rengør din hunds tænder og gummer. Dette skal dog aldrig erstatte almen mundhygiejne for din hund.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: