Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Kitten Chirpz Kylling
KONG Kitten Chirpz Kylling
Kitten Chirpz Kylling - KONG
Kat leger med KONG Kitten Chirpz Kylling

KONG Kitten Chirpz Kylling

48,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Stof kylling som kan kvidre som en fugl
Indeholder katteurt
Assorterede farver

Beskrivelse

KONG Kitten Chirpz Kylling

Stofbamser med lyde og bløde materialer er generelt oplagt kattelegetøj. Med de interaktive funktioner, kan din kat lege selv eller i selskab med dig. Den sjove Kitten Chirpz kylling fra KONG er en stofbamse, der er lavet i bløde materialer med katteurt i høj kvalitet. Det er generelt vigtigt, at du indimellem er opmærksom på at skifte din kats legetøj ud. Katte er nemlig kloge dyr, der hurtigt kommer til at kede sig med sit pågældende legetøj. I den forbindelse er det oplagt at investere i en Kitten kylling med assorterede farver og fuglelyde.

Bløde materialer

Kitten kylling er designet i bløde materialer, som katten nemt kan bide og kradse i. Materialerne lægger desuden op til, at din kat kan stimuleres. Her vil den automatisk begynde at angribe bamsen, som var det et reelt bytte. De fleste katte er særligt vilde med legetøj, der kan bevæge sig. Fra naturens side er katten som bekendt et rovdyr, der nyder at fange og jage sit bytte.

Du vælger selv om, du vil bevæge legetøjet henad gulvet, mens katten ivrigt løber efter. Det giver dig mulighed for at få et tættere bånd til din kat, mens I leger. Dog er det vigtigt at huske på, at nogle katte hellere vil lege selv end i selskab med deres ejere.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram