Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Enchanted Buzzy Enhjørning
KONG Enchanted Buzzy Enhjørning
Kat leger med KONG enhjørning

KONG Enchanted Buzzy Enhjørning

62,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Enhjørningen bevæger sig, hvis man hiver den i halen
Fyldt med katteurt

Beskrivelse

KONG Enchanted Buzzy Enhjørning

Er du på udkig efter et sjovt stykke kattelegetøj, der garanter for, at din kat både bliver stimuleret og aktiveret? Stofbamser har altid være populært kattelegetøj, som katten både kan lege alene med eller i fællesskab med dig. Det er dog ikke alle katte, der er lige begejstrede for fælles leg. Med denne sjove enhjørnings bamse, kan katten både kramme, kradse og bide i sit ”bytte” alt det, den vil. Det er et legetøj, der er designet i farverige materialer med små finurlige detaljer, der gør det mere interessant for katten. 

Bevægende legetøj

Enchanted Buzzy Enhjørning fra KONG er et blødt stykke legetøj, der ovenikøbet er i bevægelse, så snart der bliver hevet i halsen. Det er derfor et legetøj, der har gode forudsætninger for mange gode lege. Derudover indeholder den det populære katteurt, som stort set alle katte elsker ved første duft. Det er nemlig en urt eller spray, som mere og mere kattelegetøj indeholder. Det stammer fra de populære planter som catnip og baldrian.
Urten holder meget længe, og du kan derfor være sikker på, at legetøjet vil få meget opmærksomhed i en længere periode. Det er nemlig et spændende aktivitetslegetøj, som både stimulerer og aktiverer katten præcist, som det skal.

 



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram