Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG CoreStrength Bone
CoreStrength Bone - Hundelegetøj
CoreStrength Bone til den tyggeglade hund
Hundelegetøj CoreStrength Bone

KONG CoreStrength Bone

Fra 89,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.



Slidstærkt legetøj til den tygge glade hund
Rensende effekt på tænder og gummer
Small/Medium - 14 cm
Medium/Large - 18 cm

Beskrivelse

KONG CoreStrength Bone

KONG CoreStrenght Bone er perfekt til den tyggeglade hund. Med tyggelegetøjet kan din hund få stimuleret sin trang til at tygge.

Tyggelegetøjet er lavet af et kraftigt materiale i flere lag, hvilket gør det fleksibelt og holdbart. Bogstaverne på siden giver en ru overflade, som har en rensende effekt på din hunds tænder og gummer. Forkæl din hund med tyggelegetøjet, som den vil elske.

Hvorfor har hunde brug for tyggelegetøj?

Hunde har et behov for at tygge. Det virker afstressende og beroligende på dem. Når din hund er alene hjemme, er det ekstra vigtigt, at den har noget at tygge på. Så har den har noget at beskæftige sig med, så den ikke bliver rastløs. Med KONG CoreStrenght Bone er der til mange timers afstressende og beroligende tyggeaktivitet for din hund.

At tygge styrker din hunds tænder og kæbemuskler. Samtidig har KONG CoreStrenght Bone en tandrensende effekt, der er med til at opretholde en god mundhygiejne hos din hund.

Væn din hund af med at bide i dine ting

Måske har du problemer med, at din hund bider i dine sko eller andre af dine ting. Det kan være, at det er fordi, den mangler noget at tygge på. Ved at give den noget, som den gerne må tygge på, kan du vænne din hund af med at bide i dine ting. Her er KONG CoreStrenght Bone et godt alternativ for din hund.

Du kan lede opmærksomheden hen på tyggelegetøjet ved at lege med det sammen med din hund. Når du giver legetøjet opmærksomhed, vil din hund også naturligt få en interesse for det. Du kan for eksempel kaste ved at kaste legetøjet op i luften og lade din hund gribe det. Det er en sjov leg, som samtidig styrker din hunds motortik. Køb det sjove tyggelegetøj til din hund her.

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: