Du er her: Forsiden Hundesenge BOB Quilted Hundeseng, Lyserød
Blød hundeseng lyserød
Lyserød hundepude

BOB Quilted Hundeseng, Lyserød

Fra 299,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.



Lyserød blød velour stof
Fyld af polyurethan
Vælg mellem 2 størrelser:
81 x 61 cm
104 x 79 cm - UDGÅET

Yderstoffet kan lynes af og vaskes ved 30 grader

Beskrivelse

BOB Quilted hundeseng i lyserød

Vælg mellem 2 størrelser:
81 x 61 cm
104 x 79 cm - model udgået

Det er vigtigt, at din hund har et godt sted at sove i dit hjem. Hunde kan nemlig sove meget om dagen – afhængigt af størrelsen på hunden – hvilket gør det essentielt, at din hund har en komfortabel seng at ligge i, når der skal hviles eller soves. Herunder kan du læse mere om vores kviltede hundeseng, som sikrer din hund en god nats søvn.

En blød seng sikrer en optimal søvn for din hund

Denne seng vil få din hund til at føle, at den sover på en sky. Takket være det kviltede stof, føles det som at sove på en masse små, bløde luftpuder. Mange husdyr foretrækker at have et blødt og komfortabelt sted at sove, så hvis din hund ofte stjæler din seng eller din sofa, bliver denne hundeseng det nye yndlingsmøbel. Sengen er lavet af polyurethan, som er et kunststoftekstil, hvilket sikrer, at sengen holder sin form, når du fra tid til anden vasker betrækket.

Sengene findes i 2 størrelser, 81x61 cm og 104x79 cm, så det er altså både små og store hunde, der kan ligge og slappe af på den. Nogle hunde kan bedst lide at ligge helt udstrakt, mens nogle bedst kan lide at ligge ’ind mod sig selv’. Begge dele er muligt med denne seng, så længe hunden er en lille eller stor hunderace.

Du kan se vores øvrige modeller af hundesenge her.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram