Du er her: Forsiden Hundedækken Back On Track Hund Back On Track Night Collection - Blå
Back On Track Night Collection - Blå
Back On Track Night Collection - Bordeaux
Back On Track Night Collection - Blå
Back On Track Night Collection

Back On Track Night Collection - Blå

Fra 379,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.



Blåt bygetæt hundedækken
Foret i ryggen og i mavebæltet med Welltex
Quiltet materiale med let foer
Velcro foran og ved mavebæltet
Elastiske benstropper
Refleks foran
Fås i størrelse 20 cm - 70 cm (rygmål)

Beskrivelse

Back On Track - Night Collection Manteau Dækken - Blå

Vi har nyheder til dig og din hund. Vi har sørget for at få fat i det nyeste af det nyeste hundedækken fra det kvalitetsfulde Back on Track, så din hund kan have det bedste. Det nye Back on Track Collection Manteau i blå er udviklet på den unikke måde, at det passer til de fleste hunderacer. Hvis du er interesseret, kan du tjekke vores øvrige udvalg af hundedækkener ud her.

Kvalitetsfulde materialer til din hund

Back on Track, som er kendt for deres kvalitetsfulde og behagelige produkter, anvender det fornemme materiale, som hedder Welltex, i alle deres produkter. Skulle du være i tvivl om materialets fordele, så får du dem her. Welltex gavner din hund på den måde, at det er yderst åndbart og forhindrer din hund i at svede samt risikere at overophede. Dette sikrer, at din hund kan være aktiv uden at blive belastet af de faktorer, som ofte kan være en hindring for hundes aktivitet. Ydermere, fremmer Welltex også pelsens tørring, når din hund har været ude i regnvejr. Derudover, jo hurtigere og bedre din hund kan producere varme, desto mere varme udgiver Back on Track Collection Manteau.

Øvrige egenskaber

Back on Track Collection Manteau er yderst nemt og funktionsbart. Dette hundedækken har velcro, som gør, at du meget nemt kan lukke det til oppe foran. Hvis du ikke foretrækker denne metode, så kan du da også nemt give din hund det på oppefra.

Back on Track Collection Manteau har elastiske benstroppe, hvilket betyder, at det sidder godt fast og bliver siddende, når din hund er meget aktiv og løber rundt.
Dette hundedækken er fordelagtigt for din hund, hvis den har smerter til dagligt. Du kan også forebygge smerter hos din hund med dette ergonomiske hundedækken.

Den blå farve er kongelig, og ville uden tvivl klæde både hunde med lys pels, men også mørk.

Størrelser

Back on Track Collection Manteau findes i størrelser fra 20 cm – 70 cm.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram