Du er her: Forsiden Pelspleje Hygiejne & Pleje B&B Ørepleje
B&B Økologisk Ørepleje

B&B Ørepleje

129,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Giver rene ører og mindsker ørevoks
Kan bruges ved infektioner og irritationer
Effektivt mod øremider
Kun produceret af økologoske olier og urteekstrakter
Kan anvendes både til hund og kat

Beskrivelse

B&B Økologisk Ørepleje til hund og kat

Denne ørepleje fra B&B er et oplagt produkt til dig, der vil hjælpe din hund eller kat af med irritationer, øremider og andre irritationer i ørerne. De kan både bruges aktivt og forebyggende imod gener i ørerne.

B&B Økologisk Ørepleje er et kvalitetsprodukt til en overraskende billig pris. Du får 100 milliliter af midlet, og det er produceret af udelukkende økologiske olier og urteekstrakter. Altså er det et rent og ugiftigt produkt, der er sundt og plejende for dit kæledyr. Faktisk er produktet så godt, at det også ville kunne anvendes på mennesker, selvom det er beregnet til dyr.

Sådan bruger du det

Som sagt kan B&B Økologisk Ørepleje både bruges på raske ører, for at undgå snavs og irritation, og på ører, der allerede generes af små irritationer og infektioner. Det kan anvendes regelmæssigt uden bivirkninger, og ved behandling af gener bør det bruges minimum to gange om ugen.

Først ryster du flasken. Derefter væder du en vatrondel med øreplejen og renser det ydre øre. Sørg for at få så meget af snavset ud som muligt på forhånd, og også gerne helt inde i øregangen. Du kan også dryppe et par dråber ind i øret og masere det, for at fordele væden.

Din hund eller kat ville takke dig, hvis de kunne. Mange kæledyr lider under uplejede øregange, og det er godt at få gjort noget ved med B&B Økologisk Ørepleje.

  1. Omrystes før brug
  2. Væd en vatrondel og rens hele det ydre øre samt så meget af øregangen som muligt.
  3. Kan også bruges som øredråber ved pleje af øret. Brug 1-2 dråber og massér øret for at fordele det..
  4. Kan anvendes efter behov.

Midlet er ufarligt for mennesker og dyr og kan anvendes regelmæssigt efter behov som forebyggelse. Ved behandling af gener dog mindst 2 gang om ugen.

​Indholder økologiske olier og urterekstrakter.

100 ml



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram